Energirådgivning til industrivirksomheder

Få overblik og spar på energien

Energirådgivning til industrivirksomheder

Grønne energiforbedringer

Det kan være svært at gennemskue, hvilke energiforbedringer der bedst kan betale sig. Lad vores energirådgivere vise jer vejen i din industrivirksomhed. Vi kigger på mulighederne og bidrager med at prioritere de mest rentable energibesparelser. Vi kan hjælpe jer til at opnå markante energibesparelser, der gør en forskel for miljøet, der optimerer processen i produktionen og samtidig kan aflæses direkte på bundlinjen. Derudover kan vi også hjælpe jer med at søge tilskud til jeres energiforbedringer.

Det får du hos os

  • Energibesparelser med en fornuftig tilbagebetalingstid
  • Strategisk rådgivning i forhold til energibesparelser, hvor der kan søges om tilskud
  • Energirådgivning på alle virksomhedens forsynings-, proces, og energiforbrugende anlæg
  • Stærkt ledelsesmæssigt beslutningsgrundlag for optimeringer
  • Grønnere profil, der er med til at reducere CO2-udslippet
  • Branchens mest kvalificerede og passionerede energirådgivere

Vi kender vejen til et grønnere energiforbrug

Vores energirådgivning tager altid udgangspunkt i en indledende screening af jeres energiforbrug for at få et overblik over besparelsespotentialet og et grundlag for prioriteringen af indsatsen. Vi tilpasser vores energirådgivning til jer – og inddrager jeres ambitioner og ønsker i vores anbefalinger.

Udover at vi bidrager med at prioritere de mest rentable energibesparelser, kan vi også hjælpe med at søge tilskud til jeres energiforbedringer. Der er en række krav og tilsagn, der skal være opfyldt før I kan søge tilskud, og den del kan vi bidrage til, så I har de bedste forudsætninger for at søge tilskud. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at søge tilskud her: EBAS hjælper med at ansøge om tilskud til energieffektiviseringer

Vi hjælper jer hele vejen

Vores rådgivere brænder for at levere og skabe de bedste og mest optimale løsninger i samarbejde med jer. Og det er derfor vigtigt, at det hele hænger sammen, før vi sætter i gang. Det sikrer vi ved at arbejde ud fra følgende metoder og modeller:

 

  • Energibesparelser: Vi hjælper jer hele vejen gennem processen via vores fem-trins projektmodel for energibesparelser – screening, projektforslag, beslutning, implementering og dokumentation
  • Energiprojekter: Vi kigger på, hvordan energien bliver brugt bedst og mest optimalt, så I kan få overblik og dermed optimere produktionen. Har I brug for rådgivning i forhold til udbud og markedsundersøgelser samt projektledelse gennem hele implementeringsfasen, kan vi også tilbyde implementeringsrådgivning – læs mere her.
  • Bæredygtighedsprojekter: Vi bidrager til den grønne omstilling og dermed reduktionen af CO2. Derfor kigger vi for eksempel også på opsætning af solceller og vindmøller til egenproduktion.
  • Energistyring: Vi undersøger nuværende data og ser på, hvordan de kan skabe værdi. Det giver overblik over jeres energiinvesteringer i et overskueligt system.

Send os en besked og fortæl os hvordan, vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her