Om EBAS Erhverv

Rådgivning der gavner virksomhedens grønne omstilling

Kort over Danmark med 4 kontorer vist

EBAS Erhverv yder energirådgivning til virksomheder, boligforeninger, kommuner og andre offentlige kunder.

EBAS Erhverv har et solidt fundament med dybe rødder i energibranchen. Vi er en del af NRGi-koncernen, og vi har en medarbejderstab med høj faglighed og specialiserede kompetencer indenfor energioptimering.

EBAS tilbyder energimærkning, energirådgivning, energisyn, energiledelse og energistyring. I industrien er vi blandt landets førende rådgivere indenfor optimering af indeklima, ventilation, miljø, procesudstyr og -systemer. Derudover har vi mange års erfaring med at hjælpe virksomheder og boligforeninger med tilskud til energieffektiviseringer. Vi arbejder med bæredygtige og sunde bygninger, optimering af energiforbrug og bæredygtig anvendelse af ressourcer.

Vi rådgiver i, at bruge energien der, hvor den giver bedst udbytte. Det gør vi ved at identificere besparelsespotentialer og foreslå gennemførelse af de mest rentable projekter først.

God rådgivning er også at lytte. Det er ikke nok at have alle svarende, hvis man ikke lytter til spørgsmålene. Vi lytter til vore kunders udfordringer, sætter os ind i arbejdsgangene og hjælpes ad med at finde de bedste løsninger.

Data giver overblik og identificerer de mest rentable indsatser, når det indsamles og anvendes rigtigt. Vi arbejder med energistyring på flere platforme og med anvendelse af data, både i det små og i de store sammenhænge.

EBAS er landsdækkende. Vi har kontorer i Aarhus, København, Aalborg og Fredericia.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde. Vi træffes på info@ebas.dk eller på 7020 8686. Se også kontaktpersoner under de enkelte ydelsesbeskrivelser.

Send os en besked og fortæl os hvordan, vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her