Lovpligtig energimærkning

Sæt energiforbruget på vågeblus

Energimærkning af ejendom
Energimærkning af ejendom

Få overblik og spar på energien

Der er gode økonomiske og miljømæssige grunde til at interessere sig for jeres ejendoms energiforbrug. Ofte kan I med få investeringer reducere forbruget betragteligt – og dermed opnå store besparelser. Med en lovpligtig energimærkning fra EBAS får I et komplet overblik over jeres muligheder. Hvad kan I spare i kroner og ører? Hvor bør I sætte ind? Hvornår er investeringen tjent hjem?

Det får du hos os

  • Værdifuld indsigt i jeres energiforbrug
  • Klar besked om besparelsespotentialet
  • Viden, der kan omsættes til handling

Vi gør det
nemt at handle

I EBAS møder du kun registrerede energikonsulenter, der har mange års erfaring med energioptimering. Vi leverer ikke blot en rapport, der opfylder lovens krav. Vi gør en dyd ud af at give vores kunder en klar køreplan for, hvordan energimærkningen kan omsættes til praksis.

Der er ingen grund til at blive ved med at fyre for gråspurve eller lade el-tavlen galopere, så vores dygtige konsulenter rykker naturligvis hurtigt ud i hele landet.

Få mere ud af jeres energimærkning

Når vi udfører lovpligtig energimærkning, opfordrer vi til at udføre supplerende registreringer, så I kan få endnu mere værdi ud af vores besøg. De supplerende registreringer giver et bedre overblik over bygningsmasse samt tekniske anlæg og kan deles på tværs af jeres organisation.

Vores energikonsulent kan fx indtaste registreringer direkte i Facility Management systemet, så det bliver opdateret med værdiskabende data. På den måde kan I blandt andet holde styr på jeres servicekontrakter med eksterne teknikere.

Hør mere om Energimærkning

Kontakt en af vores medarbejdere

Energimærkning af ejendom

Mikkel Sølyst Jørgensen

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6214
Mobil: +45 2535 7442
Email: miso@ebas.dk 

Energimærkning af ejendom

Frank Plith

Afdelingsleder
Direkte: +45 7222 6299
Mobil: +45 2535 7425
Email: frpl@ebas.dk 

Send os en besked og fortæl os hvordan, vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her