TDC Group

Miljøledelse

Miljøledelse - TDC case

Fakta om casen

Kunde
TDC Group A/S

Periode
2018 – 2019

Type
ISO 14001 + (6.3 ISO 50001)

Miljøledelse understøtter TDC’s klimamål

TDC går målrettet efter at være 100 % CO2-neutrale i 2030 og dermed bidrage til at reducere CO2-udledningen i Danmark.

I EBAS ønsker vi også at bidrage til at reducere CO2-udledningen og er derfor glade for samarbejdet med TDC, hvor vi blandt andet har bidraget med at identificere energibesparelser siden 2010.

Det kræver som bekendt investeringer at reducere CO2-aftrykket og spare på energien. For få år siden gik vi derfor sammen med TDC i gang med at implementere miljøledelse (ISO 14001) i deres organisation – en manøvre, der skal understøtte virksomhedens klimamål og fungere som et solidt fundament for indsatsen. Og allerede efter et godt års tid kom certificeringen i hus.

Systemet optimerer arbejdsgangene

Miljøledelsessystemet dækker hele TDC Group A/S, som er placeret på mere end 10.000 adresser.

Her har vi analyseret hele organisationen for at kvalificere og få overblik over, hvordan forretningsområderne i TDC samt leverandørerne påvirker miljøet positivt og negativt.

På baggrund af det har vi i samarbejde med interessenter i organisationen udarbejdet procedurer, der sikrer, at det nye system med nye arbejdsgange fungerer nemt for alle medarbejderne.

Medarbejderne har taget godt imod initiativet. Der er 300 medarbejdere, der har meldt sig som ambassadører på det grønne område, og der er blevet oprettet et CO2-forum, der skal sikre, at TDC når målet i 2030. TDC har bidraget til den grønne omstilling siden 2010, og de er allerede godt på vej mod et CO2-netrault miljø.

I arbejdet med at blive CO2-neutrale, var det vigtigt at få styr på vores CO2-aftryk, og derfor valgte vi at få implementeret miljøledelse.

Allan Holst Jensen, Underdirektør, Facility Management og Real Estate, TDC Group Finance

Vil du vide mere?

Kontakt vores medarbejder

Frank Plith

Frank Plith

Rådgiver
Mobil: +45 7222 6299
Mobil: +45 2535 7425
Email: frpl@ebas.dk

Send os en besked og fortæl os hvordan, vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her