Kom nemmere gennem hussalget med en Førsynsrapport

Kom nemmere gennem hussalget med en Førsynsrapport

Mange boligejere er nervøse for Tilstandsrapportens dom, når de skal sælge deres hus. For lige netop den rapport kan have stor betydning for et hussalg. Men med en Førsynsrapport fra EBAS kan sælger komme overraskelserne i forkøbet og ovenikøbet få mulighed for at udbedre skader, der ville være endt i selve Tilstandsrapporten.

Hvad er en Førsynsrapport?
Selve Førsynsrapporten er en slags forhåndsvisning af boligens tilstand, inden den endelige og gældende Tilstandsrapport laves.

På den måde får sælger overblik over skader og forhold, der ville tage sig dårligt ud i en Tilstandsrapport, f.eks. som en K3, og mulighed for at udbedre dem, inden rapporten skrives.

Som sælger har man en måned til at udbedre skaderne. Derefter kommer den byggesagkyndige på besøg igen for at vurdere forholdene, og så udarbejdes den egentlige og gældende Tilstandsrapport.

Derfor bør du vælge en Førsynsrapport
Vil du gerne skabe overblik og sikre, at din bolig frikendes for grimme k3’ere og spekulative bemærkninger, er der oplagt at få udarbejdet en Førsynsrapport.

Med Førsynsrapporten får du blandt andet:

  • Bedre overblik over din boligs tilstand
  • Mulighed for at udbedre skader inden potentielle købere ser din bolig
  • Mere attraktiv bolig for købere
  • Mere tryghed omkring boligsalget

Du kan i forbindelse udarbejdelsen af din Tilstandsrapport bestille en Førsynsrapport til 5400 kroner inkl. Tilstandsrapport. Du kan med fordel bestille en Tryghedspakke hos EBAS, hvor Førsynsrapporten blandt andet også vil indgå til 2000 kroner. Hør mere og bestil på tlf. 70 20 86 86 eller info@ebas.dk

Energi- og Bygningsrådgivning A/S  |  Lautrupvang 2, 2750 Ballerup  |  CVR 33077831  |  Copyright © 2020 EBAS