Ikast Betonvarefabrik A/S

Energisyn og tilskudsrådgivning

Ikast-Beton-Varefabrik-case-Energisyn-EBAS

Fakta om casen

Kunde
Ikast Betonvarefabrik A/S

Periode
2020 – 2021

Type
Energisyn og tilskudsrådgivning

Energisyn er et godt udgangspunkt til at søge tilskud

Vi har lavet energisyn for Ikast Betonvarefabrik A/S (IBF) – og udover at det har givet dem overblik over deres energiforbrug, så har det også bidraget til, at vi i samarbejde har søgt erhvervstilskud til deres energieffektiviseringer.

Selvom energisynet er lovpligtigt, så er det nemlig et godt udgangspunkt, når man skal undersøge potentialerne for energieffektiviseringer.

Efter energisynet vendte vi tilbage med rapport og nøgletal – og en præsentation af mulighederne for erhvervstilskud til energieffektiviseringer samt et tilbud om at hjælpe dem med at søge. Det endte med en partnerskabsaftale for hele 2021, hvor vi i samarbejde skal energieffektivisere og søge tilskud.

Hvor er der bedst mulighed for energieffektiviseringer?

Vi startede med at kigge på vores rapporter og nøgletal fra energisynet hos IBF for at finde ud af, hvor der var de bedste mulighed for energieffektiviseringer.

Vi var godt klædt på, da vi kendte de specifikke indsatsområder i de forskellige afdelinger. I samarbejde med IBF har vi i den nye ordnings første pulje søgt tilskud til energieffektiviseringer, der kan spare IBF 102 ton CO2 om året.

Ansøgningens fase 2 er blevet godkendt og IBF har fået tilsagn om tilskud. Det betyder, at vi nu kan gå i gang med at realisere de tiltag, vi i samarbejde har søgt tilskud til.

Hør mere om mulighederne for at søge tilskud

Kontakt en af vores medarbejdere

Mathias Rosenkilde Larsen

Mathias Rosenkilde Larsen

Rådgiver
Mobil: +45 6023 6311
Email: mrla@ebas.dk 

Send os en besked og fortæl os hvordan, vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her