Energistyring

Følg energiforbruget og tjek, om I opnår de forventede gevinster

Det kræver effektiv styring at komme i mål med din virksomheds ambitioner om at mindske af energiforbruget. Med vores komplette løsning får du klar besked om, hvilke tiltag der bedst betaler sig og kan derefter følge med i, om de præsterer som forventet. Uanset ambitionerne kan vi matche det med det helt rette energistyringssystem.

Det får du hos os

Z

Rådgivning tilpasset din virksomheds behov

Z

Komplet overblik over jeres energiinvesteringer

Z

Færdig løsning med installation og driftsovervågning

Alle data samlet i et overskueligt system

Energistyring er en form for ”regnskab” over din bygnings månedlige energiforbrug. Det er særdeles værdifuldt redskab, som giver dig overblik over forbruget og følger op på, om du opnår de forventede besparelser på dine energirenoveringer – fx vedvarende energiløsninger eller udskiftning af installationer (utætte rør, løbende toiletter, gamle lyskilder). Energistyring er også et godt supplement til CTS-styring, da du får synliggjort, om CTS-systemet gør, som det skal. Du kan fx se med det samme om en ventil hænger og dermed kan være skyld i dårlig afkøling af din fjernvarme. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige form for energistyring, som passer til dit behov og ambitionsniveau. Og vi sørger selvfølgelig for installationen af de nødvendige målere og leverer den løbende overvågning af informationer fra målerne igennem energistyringssystemet.

Store fordele ved effektiv energistyring

Energistyring reducerer og sætter fokus på din virksomheds energiforbrug. I kommer til at sænke jeres forbrug og får et bedre beslutningsgrundlag for fremtidige energiinvesteringer. Maskiner, afdelinger, bygninger og nøgletalsforbrug bliver benchmarket, så I kan se, hvordan I præsterer og hvor besparelsespotentialet ligger. Samtidig reducerer I jeres administrationsomkostninger og kan dokumentere, at I opnår de besparelser, I forventer, når I investerer i grønne energiløsninger. Med et samlet overblik over energiforbruget kan i med andre ord optimere og automatisere styringen af bygninger, produktion og CTS-systemet. Og endelig sender det et stærkt signal til medarbejdere og interessenter om, at I tager klimaet alvorligt – dvs. bedre image og konkret handling bag jeres CRS-politik.

Energistyring af ejendom

Supportløsninger

  • Komplet energistyringspakke

  • Projektering

  • Installation

  • Undervisning og support

  • Driftsovervågning

  • Energistyringsledelse

  • Udarbejdelse af energirapport

  • Opsætning af alarmer (utilsigtet forbrug)

  • Udarbejdelse af grønne regnskaber

Hør mere om Energistyring

Kontakt en af vores medarbejdere

Energistyring af ejendom

Jens Koudahl

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6298
Mobil: +45 6038 1591
Email: jeko@ebas.dk

Energistyring af ejendom

Birgit L. Nielsen

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6282
Mobil: +45 2069 3099
Email: bini@ebas.dk

Få et gratis tilbud

Her koster det ikke noget at spørge. Kontakt en af vores medarbejdere, eller udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Se vores privatlivspolitik her