CTS Rådgivning

Få styr på driftsomkostningerne en gang for alle

 

Driftsomkostninger er traditionelt en stor post for kommunerne. Der bruges væsentlige mængder energi til varme og el for at sikre bygningernes indeklima, men der findes en række veldokumenterede løsninger til at holde forbruget nede. Vores rådgivere har mange års erfaringer med at hjælpe kommuner til at opnå betydelige effektiviseringer på bygningsdriften.

Det får du hos os

Z

Skræddersyet løsning til jeres kommune

Z

Klar plan for gennemførelsen

Z

Høj involvering af medarbejdere

CTS Rådgivning

Vi kommer hele vejen rundt

Når vi hjælper kommunerne med at effektivisere driften, tilbyder vi en ydelse, som er rettet mod tre vigtige områder – uddannelse, screening og afrapportering. Ydelsen foregår typisk i to faser.

I fase 1 holder vi en fælles kursusdag for organisationens driftsansvarlige, så de kan dele erfaringer og sikre en god drift af bygningerne, et godt indeklima og god komfort hos bygningens brugere.

Vi gennemgår og analyserer bygningsporteføljens overordnede energiforbrug og principper for energistyring, ser på eksempler på energianalyse og dykker ned i drift og energieffektivisering af tekniske anlæg via CTS.

Individuel indsats på stedet

I fase 2 holder vi en kursusdag i de bygninger, der skal optimeres. Her gennemgår og analyserer vi bygningens energiforbrug, CTS-anlæg samt andre styringer og ser også på funktionskontrol af de tekniske installationer.

Efter gennemgangen skriver vi en rapport via et afrapporteringsværktøj, som aktivt kan benyttes af bygningsejerens overordnede organisation til at strukturere indsatsen.

I rapporten indgår også de besparelsespotentialer, vi har fundet frem til samt de besparelser, der allerede er udført under gennemgangen. Klar snak, der kan handles på og måles på bundlinjen.

Hør mere om CTS Rådgivning

Kontakt en af vores medarbejdere

CTS Rådgivning

Mikkel Sølyst Jørgensen

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6214
Mobil: +45 2535 7442
Email: miso@ebas.dk 

CTS Rådgivning

Frank Plith

Afdelingsleder
Direkte: +45 7222 6299
Mobil: +45 2535 7425
Email: frpl@ebas.dk 

Få et gratis tilbud

Her koster det ikke noget at spørge. Kontakt en af vores medarbejdere, eller udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Se vores privatlivspolitik her

Energi- og Bygningsrådgivning A/S  |  Lautrupvang 2, 2750 Ballerup  |  CVR 33077831  |  Copyright © 2020 EBAS