Energirådgivning for SMV virksomheder

Få et kontant tilskud til at udvikle jeres grønne forretningsplan

Energirådgivning i små og mellemstore virksomheder

Region Midtjylland giver små og mellemstore virksomheder mulighed for at få tilskud til udarbejdelse af en grøn forretningsplan. EBAS hjælper med at identificere mulighederne og ansøge om tilskuddet på op til kr. 57.000.

Et udpluk af vores kunder

Energirådgivning i små og mellemstore virksomheder
Energirådgivning i små og mellemstore virksomheder
Energirådgivning i små og mellemstore virksomheder
Energirådgivning i små og mellemstore virksomheder
Energirådgivning i små og mellemstore virksomheder

“Vi har gennemført mere end 40 Energisyn, og typisk har der været et besparelsespotentiale på minimum 10-15 procent i de enkelte virksomheder”

Frank Plith, EBAS

Sådan kan vi hjælpe din virksomhed

EBAS er eksperter i at udarbejde grønne forretningsplaner med fokus på nedbringelsen af energiforbrug, ressourceanvendelse samt CO2-udledning. I sidste ende er det også med til at styrke virksomhedens konkurrencedygtighed og bundlinje. Vores forretningsplan består af direkte realiserbare tiltag og konkrete operationelle anvisninger til en mere effektiv og grøn drift.

Vi har skræddersyet et 7-faset rådgivningsforløb for SMV’er, der tager afsæt i en kontinuerlig dialog imellem vores rådgiver og jeres virksomhed, så vi er sikre på, at jeres behov og forventninger imødekommes. Forløbet afsluttes med en præsentation at den grønne forretningsplan samt dialog om eksempelvis investeringsstøtte, tilskud – og hvordan grønne tiltag kan gøres mere kommercielle.

Vores rutine og viden gør forskellen

Vi bestræber vi os på at bidrage til den grønne omstilling med vores bygnings- og rådgivningsydelser. Med en databaseret tilgang rådgiver vi om drift, ledelse og effektivisering inden for energi og miljø – og kan også hjælpe med at føre de gode intentioner ud i livet i rette kvalitet. Vores kompetencer spænder vidt, og vores konsulenter består af alt fra bygningsingeniører og maskinmestre med en bred faglighed til specialister inden for eksempelvis energi- og miljøledelse.

Uanset opgaven kan vi stille med et komplet team, der evner at tænke energi og miljø ind i teknik, processer og bygningsdrift. Vi sørger kort sagt for, at du kan får klar besked om dine muligheder og kan gennemskue, hvilke energiforbedringer der bedst kan betale sig at føre ud i livet.

Energirådgivning i små og mellemstore virksomheder

Sådan opnår du tilskud

For at komme i betragtning til projektmidlerne (max 57.000 kr.), skal man som virksomhed først screenes i forhold til effektiviseringspotentialet. Denne indledende screening sker helt automatisk af din kommune. Her følger en række andre krav, som jeres virksomhed skal opfylde:

Z

I skal være hjemmehørende i Region Midt og tilhøre kategorien af små og mellemstore virksomheder

Z

I må ikke have hovedaktivitet inden for landbrugsproduktion, fiskeri og avkakultur

Z

I skal afslutte projektaktiviteterne inden for ECSMV i din virksomhed inden 31. december 2021

Z

I må maksimum være 249 medarbejdere, have en årlig omsætning på 50 mio. euro og/eller en årlig balance på 43 mio. euro.

Z

I må ikke modtage mere end 200.000 euro i statsstøtte i dette og de to forudgående regnskabsår tilsammen, inklusive støtten fra dette projekt

Din virksomhed kan også søge tilskud til at gennemføre den grønne forretningsmodel. I kan søge dækning for op til 15 % af omkostningerne – dog højest 100.000 kr.

Vil du høre mere?

Kontakt vores rådgiver

Energirådgivning i små og mellemstore virksomheder

Jesper Hemdorff Belling

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6232
Mobil: +45 6124 4291
Email: jehb@ebas.dk 

Få et gratis tilbud

Her koster det ikke noget at spørge. Kontakt en af vores medarbejdere, eller udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

 

Se vores privatlivspolitik her