Case – Magasin

Fakta om casen

Kunde: Magasin

Periode: 2015

Type: Energisyn

IndholdKortlægning af mulige besparelser

Kort tilbagebetalingstid

Energisyn kortlægger energisparepotentialet hos Magasin

EBAS’ energikonsulenter udfører energisyn på Magasins seks afdelinger i hele Danmark. Energisyn er en lovpligtig gennemgang af større virksomheders energiforbrug og har til formål at nedbringe energiforbruget ved at synliggøre det energisparepotentiale, der oftest findes.

Energisynet indeholder en kortlægning af 90 % af Magasins energiforbrug og efterfølgende er vi kommet med besparingsforslag på de områder, som Magasin har ønsket at prioritere. I dette tilfælde har indgrebet for energibesparelserne haft en tilbagebetalingstid på 2 år, hvilket vil sige, at det investerede beløb allerede har tjent sig selv hjem efter 2 år.

Kortlægningen er foretaget ud fra besigtigelse af Magasins seks butikker. Energisynet foretages efter fast procedure, som indledes med et opstartsmøde med afdelingens lokale driftsleder og den overordnede energiansvarlige. Herefter gennemgås butikkerne og energisynet afsluttes med endnu et møde, hvor resultaterne drøftes. De indsamlede data sammenholdes med data fra Magasins eksisterende energimærker. En del af analysearbejdet er foretaget i vores webbaserede energistyringsprogram EnergyKey. Her har vi opsamlet og bearbejdet Magasins energiforbrug for de seneste 3 år, og dermed skabt et fyldestgørende grundlag for vores anbefalinger.

Efter gennemførelse af projektet vil Magasin således have et samlet overblik over besparelsesforslag og oversigt over energiforbruget i virksomheden. Derudover kan materialet anvendes løbende til at holde styr på energiforbruget over en årrække til både ekstern og intern styring.

Hør mere om Energisyn

Kontakt en af vores medarbejdere

Energisyn - Magasin case

Mikkel Sølyst Jørgensen

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6214
Mobil: +45 2535 7442
Email: miso@ebas.dk 

Energisyn - Magasin case

Frank Plith

Afdelingsleder
Direkte: +45 7222 6299
Mobil: +45 2535 7425
Email: frpl@ebas.dk 

Don't be a stranger

Send os en besked og fortæl os hvordan vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her

Energi- og Bygningsrådgivning A/S  |  Lautrupvang 2, 2750 Ballerup  |  CVR 33077831  |  Copyright © 2019 EBAS