Case – Skanderborg Kommune

Fakta om casen

Kunde: Skanderborg Kommune

Periode: 2019-2020

Type: Lovpligtig energimærkning

Indhold: Effektiv energimærkning

Lovpligtig energimærkning

Der fokuserer på effektiv projektstyring

Rådgivere fra EBAS udfører lovpligtig energimærkning for Skanderborg Kommune. Der skal energimærkes ca. 272 bygninger med et samlet areal på ca. 300.000 m2. Opgaven skal være færdig på et år (februar 2019-februar 2020), og omfatter planlægning og gennemførelse af energimærkning af blandt andet skoler, haller, plejehjem og andre bygninger, der er over 250 m2.

Rådgiverne undersøger og registrerer de tekniske installationer, bygningskonstruktioner og energibesparelsespotentialer i de forskellige bygninger. På baggrund af det materiale udarbejder de energimærkningsrapporter til kommunen. Projektet med energimærkning i Skanderborg Kommune er et samarbejde på tværs af rådgivere i EBAS – det styrker vores arbejde og kompetencer og dermed også energimærkningen.

Energimærkning i EBAS

Få mere værdi af den lovpligtige energimærkning

Når EBAS udfører lovpligtig energimærkning opfordrer vi kunden til, at vi i samarbejde undersøger, om der skal udføres supplerende registreringer, så kunden kan få mere værdi af energimærkerne. Det sikrer nemlig at kunden får tilbudt en løsning, der er direkte skræddersyet til dem og deres behov.

Energimærkningsrapporten fokuserer på konkrete energibesparelser, mens de supplerende registreringer giver et bedre overblik over bygningsmasse og tekniske anlæg, som kan bruges på tværs i kommunen eller virksomheden.

Rådgiveren fra EBAS kan f.eks. indtaste registreringer direkte i Facility management systemet, så det bliver opdateret med værdiskabende data. Det giver blandt andet bedre mulighed for at holde styr på servicekontrakter med eksterne teknikere på FM-platformen.

Hør mere om Energimærkning

Kontakt en af vores medarbejdere

Mikkel Sølyst Jørgensen

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6214
Mobil: +45 2535 7442
Email: miso@ebas.dk 

Palle S. Clausen

Energirådgiver
Direkte: +45 7222 6266
Mobil: +45 6124 4261
Email: pasc@ebas.dk

Don't be a stranger

Send os en besked og fortæl os hvordan vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her

Energi- og Bygningsrådgivning A/S  |  Lautrupvang 2, 2750 Ballerup  |  CVR 33077831  |  Copyright © 2019 EBAS