Case – Skanderborg Kommune

Fakta om casen

Kunde: Skanderborg Kommune

Periode: 2019-2020

Type: Lovpligtig energimærkning

Indhold: Effektiv energimærkning

Energimærkning - Skanderborg Kommune case

Lovpligtig energimærkning

Fokus på effektiv projektstyring

Rådgivere fra EBAS udførte lovpligtig energimærkning for Skanderborg Kommune. Der skulle energimærkes cirka 272 bygninger med et samlet areal på cirka 300.000 m2. Opgaven skulle være færdig på et år (februar 2019-februar 2020) og omfattede planlægning og gennemførelse af energimærkning af blandt andet skoler, haller, plejehjem og andre bygninger, der er over 250 m2.

Rådgiverne undersøgte og registrerede de tekniske installationer, bygningskonstruktioner og energibesparelsespotentialer i de forskellige bygninger. På baggrund af det materiale udarbejdede de energimærkningsrapporter til kommunen. Projektet med energimærkning i Skanderborg Kommune er et samarbejde på tværs af rådgivere i EBAS – det styrker vores arbejde og kompetencer og dermed også energimærkningen.

Energimærkning i EBAS

Få mere værdi af den lovpligtige energimærkning

Når EBAS udfører lovpligtig energimærkning, opfordrer vi kunden til at vi i samarbejde undersøger, om der skal udføres supplerende registreringer, så kunden kan få mere værdi af energimærkerne. Det sikrer, at kunden får tilbudt en løsning, der er direkte skræddersyet til dem og deres behov.

Energimærkningsrapporten fokuserer på konkrete energibesparelser, mens de supplerende registreringer giver et bedre overblik over bygningsmasse og tekniske anlæg, som kan bruges på tværs i kommunen eller virksomheden.

Rådgiveren fra EBAS kan for eksempel indtaste registreringer direkte i Facility Management systemet, så det bliver opdateret med værdiskabende data. Det giver blandt andet bedre mulighed for at holde styr på servicekontrakter med eksterne teknikere på FM-platformen.

Hør mere om Energimærkning

Kontakt en af vores medarbejdere

Energimærkning - Skanderborg Kommune case

Mikkel Sølyst Jørgensen

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6214
Mobil: +45 2535 7442
Email: miso@ebas.dk 

Energimærkning - Skanderborg Kommune case

Frank Plith

Afdelingsleder
Direkte: +45 7222 6299
Mobil: +45 2535 7425
Email: frpl@ebas.dk 

Vi står klar 

Send os en besked og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her

Energi- og Bygningsrådgivning A/S  |  Lautrupvang 2, 2750 Ballerup  |  CVR 33077831  |  Copyright © 2020 EBAS