Implementeringsrådgivning til industrivirksomheder

Brug energien rigtigt fra start

Når vores energirådgivere har hjulpet med at identificere de energiforbedringer, der bedst kan betale sig, så er næste step at få forbedringerne implementeret i din industrivirksomhed. Og vi kan naturligvis hjælpe jer med at komme helt i mål. Vi kan hjælpe jer med at udføre markedsundersøgelser og tage ansvar for udbudsprocessen. Derudover kan vi tilbyde projektledelse helt eller delvist gennem implementeringsfasen samt føre byggeledelse og tilsyn, hvis I ønsker det. Vi sikrer dermed, at energiforbedringerne bliver gennemført med det rette fokus. Det hele bliver udviklet og skabt i fællesskab med jer – og med fokus på jeres behov og ønsker.

Det får du hos os:

  • Rådgivning og vejledning med en konkret implementeringsstrategi
  • Komplet projektledelse – projekterne implementeres efter jeres ønsker (tid, ressourcer og økonomi)
  • Branchens mest kvalificerede og passionerede energirådgivere

Vi hjælper jer med at komme i mål

Vi brænder for at levere og skabe de bedste resultater – i tæt samarbejde med jer – og derfor er vi jeres faglig sparringspartner gennem hele processen, hvor vi sikrer kvaliteten i realiseringen af jeres energiforbedringer. Vi kan gennemføre udbud og sikre, at de leverede og installerede løsninger lever 100 procent op til jeres forventninger.

De realiserede energibesparelser betaler ofte for den største del af investeringen gennem en reduktion af de fremtidige driftsomkostninger. Men I har også mulighed for at søge tilskud. Der er en række krav og tilsagn, der skal være opfyldt, før I kan søge tilskud, og den del kan vi også bidrage til, så I har de bedste forudsætninger for at søge tilskud. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at søge tilskud her: EBAS hjælper med at ansøge om tilskud til energieffektiviseringer

Få et gratis tilbud

Her koster det ikke noget at spørge. Kontakt en af vores medarbejdere, eller udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Se vores privatlivspolitik her