Energi- og Miljøledelse

Høst samme fordele som nogle af Danmarks største virksomheder

Energi & Miljøledelse

Reducér energi-omkostningerne

De fleste virksomheder kan reducere deres energiomkostninger med 10 – 15 % ved indførelse af energiledelse. Med vores rutinerede konsulenter får du sparring og rådgivning, der klæder dig på til at træffe de helt rigtige beslutninger, så du får det bedst tænkelige resultat ud af dit energi- og miljøledelsessystem. Sammen med dig lægger vi en klar plan for indsatsen.

  Et udpluk af vores kunder

   
  Energi & Miljøledelse
  Energi & Miljøledelse
  Energi & Miljøledelse
  Energi & Miljøledelse

  Vi var ikke certificeringsspecialister i Coop, da projektet startede, og derfor har vi i processen haft brug for de kompetencer, som EBAS har kunnet bidrage med.

  Kira Toft Schmidt, Ansvarlig for Energiledelse i Coop

  Få styr på besparelserne 

  Vores rådgivere kan hjælpe din virksomhed med at implementere energi- og miljøledelse ved at analysere organisationen, opstille energistandarder og beskrive de processer, som kan påvirke energiforbruget og miljøet nu og i fremtiden. Det sker i et tæt samarbejde med jeres energiansvarlige.

  Fordelene ved energi- og miljøledelse står i kø. I reducerer jeres energi- og ressourceforbrug og styrker samtidig jeres brandingværdi, fordi I fremstår som en miljøbevidst og bæredygtig virksomhed.

  I EBAS er vi eksperter i at sikre fælles fodslag om indsatsen, så den enkelte medarbejder engagerer sig i de små og store energiforbedringer, der skal bringe jer i mål med ambitionerne.

  Løsninger til alle behov

  Indførelsen af energi- og miljøledelse er ofte en kompliceret proces, der kræver erfaring og overblik. Vi sørger for, at din virksomhed kommer rigtigt fra start og holder snor i projektet undervejs. Blandt vores ekspertiser er ISO 50001-certificering, 14001-certificering, implementeringsrådgivning, hjælp til energipolitik og miljøpolitik, udarbejdelse af handlingsplaner, kortlægning af energiforbrug, GAP-analyser, ISO-mapping og interne audits.

  Vi kan hjælpe uanset jeres ambitionsniveau. Ønsker I udelukkende at opfylde minimumskravene, eller går I efter en større indsigt i virksomhedens energiforbrug samt konkrete besparingsforslag til den daglige drift? Lad os tage snakken om det.

  Energi & Miljøledelse

  Pris på Energi- & Miljøledelse

  Hvad er dit krav og ambitionsniveau?

  Vores priser på Energi- og Miljøledelse spænder bredt og er baseret på din virksomheds størrelse og dit ambitionsniveau – Vil du udelukkende opfylde minimumskravene, eller ønsker du for eksempel en større indsigt i din virksomheds energiforbrug og konkrete besparingsforslag til den daglige drift? Prisen kan variere fra 100.000 kr. til 1 mill. kroner med et komplet projektforløb på 3 måneder til 1,5 år.

  Med Energi- & Miljøledelse fra EBAS får du:

  N

  Reduktion i energiomkostningerne på 10-15 procent

  N

  Systematik og overblik over, hvordan virksomheden leder sit miljøarbejde

  N

  Energi- og miljørigtig adfærd bliver et naturligt element i virksomhedens drift

  N

  Sparring og forslag der er skræddersyet til din virksomhed

  Vil du vide mere?

  Kontakt vores medarbejder

  Frank Plith

  Frank Plith

  Rådgiver
  Mobil: +45 7222 6299
  Mobil: +45 2535 7425
  Email: frpl@ebas.dk

  Send os en besked og fortæl os hvordan, vi kan hjælpe

  Se vores privatlivspolitik her