Det lovpligtige Energisyn

Gør ligesom nogle af Danmarks største virksomheder – få lavet dit Energisyn hos os

Lovpligtigt Energisyn til virksomheder
Lovpligtigt Energisyn til virksomheder
Lovpligtigt Energisyn til virksomheder
Lovpligtigt Energisyn til virksomheder
Lovpligtigt Energisyn til virksomheder
Lovpligtigt Energisyn til virksomheder

Projekt

Det typiske forløb for et Energisyn

w

Snak om dine krav og ønsker

$
"

Møde hos din virksomhed og dataindsamling

$
"
i

Færdig rapport udfærdiges og sendes elektronisk

“Vi har gennemført mere end 40 Energisyn, og typisk har der været et besparelsespotentiale på minimum 10-15 procent i de enkelte virksomheder”

Frank Plith, EBAS

Det lovpligtige Energisyn
EU’s energieffektivitetsdirektiv fra 2012 fastslår, at der i medlemslandene skal identificeres energibesparelsespotentialer indenfor transport, proces og bygninger i store virksomheder. Direktivet er implementeret i dansk lovgivning, og det betyder, at virksomheder på over 250 ansatte, og med en omsætning på 370 millioner kroner eller en balance på mindst 320 millioner kroner, skal have foretaget et energisyn af eksterne certificerede rådgivere. Eftersynene skal foretages hvert fjerde år.

Er det bare spild af penge?
De obligatoriske Energisyn er blevet kritiseret for at være spild af tid og penge. En undersøgelse foretaget af EBAS viser dog, at virksomhederne, hvis de følger de besparingsforslag, der identificeres i rapporterne, i langt de fleste tilfælde vil kunne spare flere hundrede tusinde kroner. Besparelsespotentialerne overgår klart omkostningerne til energisynene. De virksomheder, hvor EBAS er fremkommet med økonomiske besparelsesoverslag, har virksomhederne i gennemsnit kunne spare næsten 350.000 kroner årligt på energibudgettet, hvis ændringsforslagene følges.

Hvilke virksomheder kan spare penge?
EBAS har lavet en energisyns-undersøgelse med 22 virksomheder, der opererer indenfor mange forskellige brancher, lige fra medie-virksomhed over produktion af metalprodukter til engroshandel med råvarer. Det specifikke besparelsespotentiale og de konkrete ændrings-forslag afhænger af virksomhedens situation, men fælles for alle disse forskellige virksomheder er det, at der er penge at hente ved et kvalificeret eftersyn af det samlede energiforbrug.

Nogle af de største virksomheder kan spare over 1 mio. kroner. Det er samtidigt langt fra kun store virksomheder, der kan hente betydelige summer ved at se nærmere på energiforbruget – både administrations- og produktionsvirksomheder, på tværs af meget forskellige brancher, har mulighed for at spare penge.

Hvordan kan EBAS hjælpe?
Hos EBAS Erhverv er vi blandt landets førende i at udføre det lovpligtige Energisyn, og vi er parate til at hjælpe dig og din virksomhed med at få bugt med energislugerne og give dig fuldt overblik over forbruget i sync med lovgivningen. Så kan du i stedet bruge pengene og tiden på at drive din virksomhed

Lovpligtigt Energisyn til virksomheder

Pris på Energisyn

Hvad er dine krav og ambitionsniveau?

Vores priser på Energisyn spænder bredt, baseret på din virksomheds størrelse og dit ambitionsniveau – vil du udelukkende opfylde minimumskravene til Energisynet, eller ønsker du en større indsigt i din virksomheds energiforbrug og konkrete besparingsforslag til den daglige drift. Prisen kan variere fra 30.000 kr. til 1 mill. kr., med et komplet projektforløb på en til fire måneder.

Med et Energisyn fra EBAS får du:

Z
En overskuelig og dynamisk rapport på energisynet
Z
Analyse af det samlede energiforbrug i din virksomhed
Z
Konkrete forslag til besparelser + tilbagebetalingstiden på disse
Z
Sparring og forslag der er skræddersyet til din virksomhed
Lovpligtigt Energisyn til virksomheder

Skræddersyet løsning der passer til dine behov

Lovpligtigt Energisyn til virksomheder

Landsdækkende rådgivning

Lovpligtigt Energisyn til virksomheder

Erfarne og registrerede Energikonsulenter

Kontakt

Her kan du finde os

Energi- og Bygningsrådgivning A/S,

Lautrupvang 2, 2750 Ballerup
&
Dusager 22, 8200 Aarhus N

CVR 33077831

Tlf: 70 20 86 86

Mail: info@ebas.dk

Bliv kontaktet af en af vores Energikonsulenter

Vi vender tilbage på telefon indenfor 24 timer efter modtagelse af kontaktformularen

 

Se vores privatlivspolitik her

Vil du sikre et fast lavt forbrug for fremtiden?

Så bør du overveje at indføre Energiledelse som alternativ til Energisynet. Med Energiledelse hjælper vi med at indføre processer og opstille energistandarder for virksomheden, som kontinuerligt sikrer virksomheden et lavt forbrug og dermed lavere omkostning til energiforbruget.

Vi tilbyder også andre rådgivningsydelser i relation til din virksomheds energiforbrug, du kan se mere på EBAS.dk