Dagrofa

Fakta om casen

Kunde: Dagrofa

Periode: 2012 – 2014

Type: Energiledelse

Indhold: Langsigtet energiplanlægning

Energioptimering - Dagrofa case

Energibesparelser til danske supermarkeder

Dagrofa er en af Danmarks førende dagligvarekoncerner. Under koncernen hører fem forskellige selskaber med samlet omkring 200 butikker og 6.000 ansatte. Butikkerne er blandt andet de velkendte supermarkeds­kæder Kiwi, SuperBest og SPAR.

Da koncernen i første omgang henvendte sig til os, var det på baggrund af et ønske om en hurtig reducering af energiforbruget og en styrkelse af koncernens CSR-profil.

En sådan indsats er en løbende proces, der kræver vedvarende planlægning og et stort fokus og engagement fra ledelsens side.

I denne proces har EBAS’ energieksperter bistået Dagrofa med den tekniske bygherrerådgivning og konsulentbistand – herunder facilitering af projektet.

Klar strategi viser vejen frem

Besparelsespotentialet for Dagrofa var stort, og vi indledte derfor vores arbejde med at udarbejde en langsigtet strategi for implementering af en ny energiledelse.

I de første to år var der fokus på energistyring, herunder organisering, registrering af valide data, udbud og implementering af nyt energistyringsprogram samt udvikling af en valid model til at følge op på indsatser og målsætninger.

Sideløbende blev der udarbejdet handlingsplaner for hver af selskaberne med det formål at opnå hurtige og målbare resultater samtidig med, at strategien blev videreudviklet.

Vores mangeårige indsats har hjulpet koncernen til at sætte energiindsatsen i system, så Dagrofa kan forfølge sine ambitiøse mål.

Hør mere om dine fordele ved Energiledelse

Kontakt en af vores medarbejdere

Energioptimering - Dagrofa case

Frank Plith

Afdelingsleder
Direkte: +45 7222 6299
Mobil: +45 2535 7425
Email: frpl@ebas.dk 

Energioptimering - Dagrofa case

Jesper Hemdorff Belling

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6232
Mobil: +45 6124 4291
Email: jehb@ebas.dk 

 

Få et gratis tilbud

Her koster det ikke noget at spørge. Kontakt en af vores medarbejdere, eller udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Se vores privatlivspolitik her