Aarsleff Rail A/S

Fakta om casen

Kunde: Aarsleff Rail A/S

Periode: Maj – juni 2020

Type: Energisyn (transport og maskiner)

Aarsleff Rail case - Energisyn

Analyse af transportmidler og maskiner

Vi har lavet Energisyn for Aarsleff Rail A/S, som er et datterselskab til Per Aarsleff A/S.

Her har vi haft fokus på energiforbrug til transport, som består af vare- og personbiler (ca. 400 biler) og maskiner (ca. 50 maskiner). Det udgør nemlig tilsammen 98 procent af deres energiomkostninger.

Vi startede med en gennemgang af energiforbruget sammen med Aarsleff Rail A/S, hvorefter vi har udarbejdet energisynsrapport med anbefalinger til, hvordan de kan minimere energiforbruget af diesel til maskiner og transport.

“EBAS har hjulpet os med at få fokus på det energitunge i vores virksomhed – nemlig maskiner og transport. Vi er glade for samarbejdet, hvor vi snakker åbent om muligheder i fremtiden. Vi har allerede kigget ind i mulighederne for at investere i eldrevne vare- og personbiler”

Max Allan Møller Andersen, Aarsleff Rail A/S

Anbefalinger til et lavere energiforbrug

Vores anbefalinger omfatter primært transport, da det er den største post – både økonomisk og miljømæssigt.

Det er langsigtede anbefalinger, hvor vi har undersøgt, hvordan Aarsleff Rail A/S kan reducere CO2 , hvis de f.eks. udskifter 10 varevogne til el-drevne varevogne – det giver et besparelsespotentiale på ca. 50 ton om året.

Og der er også kortsigtede anbefalinger, hvor vi i fællesskab har kigget på besparelsespotentialer, hvis Aarsleff Rail A/S husker at slukke maskinerne, når de ikke er i brug – her kan de spare op til 15.000 liter diesel om året.

Fakta

Aarsleff Rail A/S specialiserer sig i infrastrukturprojekter på og omkring jernbanen. De er en del af Aarsleff-koncernen, som arbejder på internationalt plan og har en førende position i Danmark. Koncernen er specialiseret i planlægning og udførelse af store, komplekse projekter indenfor infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og bygge- og anlægsopgaver.

Hør mere om dine fordele ved Energisyn

Kontakt en af vores medarbejdere

Aarsleff Rail case - Energisyn

Frank Plith

Afdelingsleder
Direkte: +45 7222 6299
Mobil: +45 2535 7425
Email: frpl@ebas.dk 

Aarsleff Rail case - Energisyn

Morten Brødegaard Vagner

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6627
Mobil: +45 6023 6325
Email: mova@ebas.dk 

Få et gratis tilbud

Her koster det ikke noget at spørge. Kontakt en af vores medarbejdere, eller udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Se vores privatlivspolitik her