Energirådgivning

Den bedste energi er den, du ikke bruger

Energirådgivning
Energirådgivning

Grønne energibesparelser

Det kan være svært at gennemskue, hvilke energiforbedringer der bedst kan betale sig. Lad vores energirådgivere gennemgå mulighederne i din virksomhed og levere konkrete forslag til, hvad I bør jagte først – baseret på tilbagebetalingstiden. Vi kan hjælpe jer til at opnå markante energibesparelser, der gør en forskel for miljøet og samtidig kan aflæses direkte på jeres bundlinje.

Det får du hos os

  • Energibesparelser med en fornuftig tilbagebetalingstid
  • Stærkt ledelsesmæssigt beslutningsgrundlag for optimeringer

  • Grønnere profil, der er med til at reducere CO2-udslippet

Vi kender vejen til grøn succes

Vores energirådgivere har gennem mange år haft deres daglige gang i en lang række danske virksomheder. Deres rådgivning er ikke alene baseret på dyb erfaring, men også på målrettede specialuddannelser og kompetenceudviklingsforløb. De kan helt sikkert også hjælpe jeres virksomhed med at identificere og realisere de energieffektiviseringer, der gør den største forskel.

Vores energirådgivning tager altid udgangspunkt i en indledende screening af jeres energiforbrug for at få et overblik over besparelsespotentialet og et grundlag for prioriteringen af indsatsen. Hvor kan det bedst betale sig at sætte ind? Vi tilpasser naturligvis vores energirådgivning til din virksomheds størrelse og behov – og inddrager jeres ambitioner og ønsker i vores anbefalinger.

Lad os sammen gøre ord til handling

EBAS deltager også gerne som rådgiver igennem projekterings- og realiseringsfasen. Vores energirådgivere fungerer her som faglige sparringspartnere og sikrer dermed kvaliteten i jeres realisering af energibesparelserne. Vi kan gennemføre udbud og sikre, at de leverede og installerede løsninger lever 100 % op til de forventninger, som blev beskrevet i udbudsmaterialet.

De realiserede energibesparelser betaler ofte for den største del af investeringen gennem en reduktion af de fremtidige driftsomkostninger. Men ofte har I desuden mulighed for at opnå et økonomisk tilskud, hvoraf størrelsen afhænger af den realiserede mængde af energibesparelser.
Vi kender mulighederne og rådgiver gerne om, hvordan I opnår tilskud til jeres energiprojekter.

Hør mere om Energimærkning

Kontakt en af vores medarbejdere

Energirådgivning

Mikkel Sølyst Jørgensen

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6214
Mobil: +45 2535 7442
Email: miso@ebas.dk 

Energirådgivning

Frank Plith

Afdelingsleder
Direkte: +45 7222 6299
Mobil: +45 2535 7425
Email: frpl@ebas.dk 

Send os en besked og fortæl os hvordan, vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her