Drift- & Vedligeholdelsesplan

Brug renoveringspengene på det rigtige

Drift- & Vedligeholdelsesplan
Drift- & Vedligeholdelsesplan

Hvad omfatter planen?

Renovering af ejendomme kræver benhård prioritering. Med vores drift- og vedligeholdelsesplan får I helt styr på jeres ejendoms tilstand og de renoveringsudgifter, I står over for. På den måde kan I lægge troværdige budgetter og tage projekterne i den optimale rækkefølge. Hvad skal klares nu og her – og hvad kan vente?

Vi hjælper med at planlægge fremtidige omkostninger til vedligehold, så vi sikrer, at I har en økonomisk bæredygtig ejendom i en opdateret og god stand

Mikkel Sølyst, Energirådgiver

Klar besked er guld værd

I en lang række tilfælde er det lovpligtigt at udarbejde drifts- og vedligeholdelsesplaner for ejendomme i ejer- og andelsforeninger. Men det er faktisk en rigtig god idé at gøre for alle ejendomme.

Vores kompetente rådgivere kortlægger med stor grundighed ejendommens tilstand nu og her, så I kan planlægge renoveringsopgaverne bedst muligt. Der er mange penge at spare ved at optimere driften og styre sikkert uden om skader, der hurtigt kan udvikle sig til at blive alvorlige.

Vi stiller altid med stærkeste hold

Det kræver stor faglig indsigt i ejendomme at udarbejde ordentlige drift- og vedligeholdelsesplaner. Derfor har alle vores rådgivere mange års erfaringer med byggeri og rådgivning samt tillægsuddannelser som energikonsulenter og/eller byggesagkyndig.

Det er jeres garanti for en grundig gennemgang af ejendommen og en klar plan for, hvordan I bør planlægge jeres drift og renoveringsopgaver. I EBAS skriver vi rapporter, der er til at forstå og handle på.

Send os en besked og fortæl os hvordan vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her