Visuel Tilstandsrapport - Se skaderne på mobilen

Visuel Tilstandsrapport – Se skaderne på mobilen

Nu har du som sælger mulighed for at vise tilstanden på din bolig med billeder via en helt ny visuel tilstandsrapport, som giver interesserede købere mulighed for allerede at se tilstanden på drømmeboligen hjemme fra sofaen og på den måde få et nemt og hurtigt overblik over boligen. Byggesagkyndig Bo Halm forklarer mulighederne og fordelene.

Når boligen skal sælges, er det en fordel, at køber kan se billeder af boligens tilstand, inden de tager ud og ser boligen.

Udover den traditionelle tilstandsrapports grundige beskrivelse af skaderne, kan man nu give interesserede købere det hurtige overblik og syn for sagen med den Visuelle Tilstandsrapport også kaldet VTR, som viser billeder af de konkrete skader, og hvor de befinder sig på boligen.

Tjek skaden på mobilen
Den visuelle tilstandsrapport (VTR) er et digitalt supplement til den almindelige tilstandsrapport og viser husets skader og bemærkninger med fotografier. Den bliver udarbejdet som et digitalt tillæg af samme bygningssagkyndige, der udarbejder den almindelige tilstandsrapport for huset, og giver både sælger og den potentielle køber et hurtigt overblik over husets skader, og hvor de befinder sig.

Supplerer hinanden
Mens den almindelige tilstandsrapport er god, når køber sidder hjemme ved skrivebordet og lægger de store linjer for huskøbet, fordi du har alle detaljer med, er den visuelle god, når man er på farten og f.eks. står ved huset, og overvejer at købe eller måske bare vil gå lidt videre med boligen. En ting er beskrivelsen af en skade, men når man lige får et billede, kan det være det, der afgør, om boligen stadig er interessant for køberne.

Endelig kan man sende billederne af skaderne forbi vigtige parter som bank, forsikringsselskab eller håndværker.

 

Her er fordelene ved den visuelle tilstandsrapport

  • Du giver købere overblik over din boligs tilstand på to minutter
  • Kan nemt findes frem på mobil eller tablet
  • Kan deles med andre vigtige parter i dit huskøb, som fx bank, forsikringsselskab eller håndværker
  • Sammen med den traditionelle tilstandsrapport giver du køber et detaljeret overblik over husets tilstand – med beskrivelser og billeder af skaderne

 

Hør, hvad Mikkel og Sofie har at sige om den visuelle tilstandsrapport her.

 

Skal du bruge en Tilstandsrapport til din bolig? Se mere her om vores løsninger for Tilstandsrapporter