Det kan din EBAS rådgiver hjælpe dig med

Det kan din EBAS rådgiver hjælpe dig med

EBAS rådgivere findes i hele landet. Vi tilbyder en hurtig og tryg service – uanset om du har brug for hjælp i forbindelse med køb- eller salg af en bolig. Rådgiverne består af kompetente byggesagkyndige, bygningskonstruktører, ingeniører og energikonsulenter, som alle varetager forskellige opgaver.

Her giver vi dig overblikket over, hvad EBAS rådgiverne kan hjælpe dig med.

Når du skal sælge dit hus
En Byggesagkyndig fra EBAS kan udarbejde en Tilstandsrapport på dit hus, hvis det skal sælges. Tilstandsrapporten er en grundig beskrivelse af husets tilstand, og den gives efterfølgende til potentielle købere. Den byggesagkyndiges opgave er at gennemgå huset. Derefter udarbejder den byggesagkyndige en rapport med en beskrivelse af, hvor alvorlige skaderne er.

Derudover er det også lovpligtigt at få lavet en vurdering af bygningens energimæssige tilstand – energimærkning. Dette kan din byggesagkyndige også hjælpe med – ofte i samme forbindelse.

Når du får foretaget en Førsynsrapport
Førsynsrapporten er en slags forhåndsvisning af boligens tilstand, inden den endelige og gældende Tilstandsrapport laves. Ved en Førsynsrapport hjælper din rådgiver dig med at få overblik over de skader og forhold, der vil ende i Tilstandsrapporten. Førsynsrapporten giver dig efterfølgende mulighed for at udbedre skaderne, inden den endelige rapport skrives og overrækkes til potentielle købere. Rådgiveren vil sammen med dig gennemgå huset med fokus på skaderne. Herefter vil rådgiveren komme med inputs til, hvad du evt. kan forbedre – og hvordan du skal gøre det.

Når du skal købe bolig
Her hjælper din Køberrådgiver dig med at få ro i maven, inden du køber drømmehuset. Hvis du er i tvivl om, hvordan tilstanden er på det hus, du ønsker at købe, gennemgår rådgiveren boligen sammen med dig, så du kan danne dig et overblik over tilstanden. Du får altså rådgiverens vurdering af de enkelte skader – og hvor meget det vil koste at udbedre dem.

Når du bestiller et Boligeftersyn
Når man ejer et hus, er der løbende vedligeholdelsesopgaver, man skal være opmærksom på. Men det kan være svært at overskue, hvad der i fremtiden kan blive et problem. Med et Boligeftersyn kommer en byggesagkyndig forbi og rådgiver dig til eventuelle forbedringer. Den byggesagkyndige giver dig viden om, hvad du bør overveje at gøre for at bevare og muligvis forbedre boligens værdi og komfort. Rådgiveren giver dig altså en prioriteret plan over vedligeholdelsesopgaverne, så du kan sørge for, at dit hus altid er velholdt og i fin stand.

Hos EBAS har vi forskellige muligheder og produkter, der hjælper dig med at komme sikkert igennem et sikkert huskøb eller gennemgang af din nuværende bolig mm. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. 70 20 86 86 eller info@ebas.dk