Magasin

Energisyn

Energisyn - Magasin case

Fakta om casen

Kunde
Magasin

Periode
2020

Type
Energisyn

Energisyn kortlægger energisparepotentialet hos Magasin

EBAS’ energikonsulenter udførte energisyn på Magasins afdelinger i Danmark.

Energisyn er en lovpligtig gennemgang af større virksomheders energiforbrug og har til formål at nedbringe energiforbruget ved at synliggøre det energisparepotentiale, der oftest findes.

Energisynet indeholdt en kortlægning af Magasins energiforbrug. Efterfølgende kom vi med besparingsforslag på de områder, som Magasin har ønsket at prioritere.

 

Fast procedure sikrer solidt beslutningsgrundlag

Kortlægningen blev foretaget ud fra besigtigelse af Magasins butikker. Energisynet blev foretaget efter en fast procedure, som indledtes med et opstartsmøde med afdelingens lokale driftsleder og den overordnede energiansvarlige.

Herefter blev butikkerne gennemgået, og energisynet afsluttet med endnu et møde, hvor resultaterne blev drøftet. De indsamlede data blev sammenholdt med data fra Magasins eksisterende energimærker.

En del af analysearbejdet foregik i vores webbaserede energistyringsprogram EnergyKey. Her har vi opsamlet og bearbejdet Magasins energiforbrug og dermed skabt et fyldestgørende grundlag for vores anbefalinger.

Efter gennemførelse af projektet fik Magasin således et samlet overblik over besparelsesforslag og en oversigt over energiforbruget i virksomheden. Materialet kan desuden anvendes løbende til at holde styr på energiforbruget over en årrække til både ekstern og intern styring.

Hør mere om dine fordele ved Energisyn

Kontakt en af vores medarbejdere

Energisyn - Magasin case

Morten Brødegaard Vagner

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6627
Mobil: +45 6023 6325
Email: mova@ebas.dk 

Energisyn - Magasin case

Frank Plith

Afdelingsleder
Direkte: +45 7222 6299
Mobil: +45 2535 7425
Email: frpl@ebas.dk 

Send os en besked og fortæl os hvordan, vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her