Skanderborg Kommune

Energimærkning

Energimærkning - Skanderborg Kommune case

Fakta om casen

Kunde
Skanderborg Kommune

Periode
2019-2020

Type
Energimærkning

Fokus på effektiv projektstyring

Rådgivere fra EBAS har udført lovpligtig energimærkning for Skanderborg Kommune. Der skulle energimærkes cirka 272 bygninger med et samlet areal på cirka 300.000 m2.

Opgaven skulle være færdig på et år og omfattede planlægning og gennemførelse af energimærkning af blandt andet skoler, haller, plejehjem og andre bygninger over 250 m2.

Rådgiverne undersøgte og registrerede de tekniske installationer, bygningskonstruktioner og energibesparelsespotentialer i de forskellige bygninger.

På baggrund udarbejdede de energimærkningsrapporter til kommunen. Projektet med energimærkning i Skanderborg Kommune er et samarbejde på tværs af rådgivere i EBAS, så alle kompetencer bliver bragt i spil.

Få mere værdi af den lovpligtige energimærkning

Når EBAS udfører lovpligtig energimærkning, opfordrer vi kunden til at få udført supplerende registreringer, så kunden får endnu mere værdi ud af energimærkerne. Det sikrer, at kunden får en løsning, der er direkte skræddersyet til dennes behov.

Energimærkningsrapporten fokuserer på konkrete energibesparelser, mens de supplerende registreringer giver et bedre overblik over bygningsmasse og tekniske anlæg, som kan bruges på tværs i kommunen eller virksomheden.

Rådgiveren fra EBAS kan for eksempel indtaste registreringer direkte i Facility Management systemet, så det bliver opdateret med værdiskabende data. Det giver blandt andet bedre mulighed for at holde styr på servicekontrakter med eksterne teknikere på FM-platformen.

Hør mere om  dine fordele ved Energimærkning

Kontakt en af vores medarbejdere

Energimærkning - Skanderborg Kommune case

Mikkel Sølyst Jørgensen

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6214
Mobil: +45 2535 7442
Email: miso@ebas.dk 

Energimærkning - Skanderborg Kommune case

Frank Plith

Afdelingsleder
Direkte: +45 7222 6299
Mobil: +45 2535 7425
Email: frpl@ebas.dk 

Send os en besked og fortæl os hvordan, vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her