Energimærke og klimaneutral strøm

Bestil energimærke fra EBAS og få klimaneutral strøm

Gør foreningen grønnere med et opdateret energimærke og klimaneutral strøm

Energimærke og klimaneutral strøm

Sådan gør I ejer- og andelsboligforeningen grønnere

De fleste ejer- og andelsboligforeninger har et oplagt potentiale for at gøre deres forening grønnere, mere energirigtig og få et lavere energiforbrug.

Hos EBAS står vi klar med førende eksperter og kan hjælpe foreningen. Det er uanset om, der er brug for at få løftet energimærket, få overblik over optimering af energiforbruget, eller måske er foreningen klar til at blive en grønnere forening med vores aktuelle rabatkampagne.

Energimærke og klimaneutral strøm

Nyt energimærke og grøn strøm

Står ejer- og/eller andelsboligforeningen over for at skulle forny det lovpligtige energimærke, er det lige nu muligt at få opdateret energimærket med en klækkelig rabat, hvis foreningens medlemmer samtidig vælger at overgå til klimaneutral strøm.

Vi tilbyder i den forbindelse ”Bevar-Mig-El”, som er klimneutral strøm, der genereres af danske vindmøller, og samtidig plantes der træer svarende til CO2 forbruget for den genererede strøm. Således får I certificeret grøn strøm til jeres forening.

Sådan fungerer det

Siger ejer- og andelsboligforening “ja tak” til en aftale, får foreningen 300 kroner inklusiv moms i rabat på energimærket for hvert medlem, der køber det grønne elprodukt “Bevar-Mig-El” hos NRGi Elsalg. Det vil sige, at jo flere beboere i foreningen, der vælger grøn strøm, jo billigere bliver energimærket.

Energimærket koster fra 5.250 kroner

Eksempel: Hvis 30 medlemmer skifter til “Bevar-Mig-El”, sparer foreningen 9.000 kroner på energimærket*.

*Rabatten kan ikke overstige energimærkets pris. Energimærkets pris afhænger af foreningens størrelse. Gælder kun nye kunder hos NRGi Elsalg.

Sådan tilmelder I jer

Til andelsejeren

Er du andelsejer i en ejer- og andelsboligforening, har du mulighed for at få grøn strøm, bidrage til et bedre klima, samtidig med, at du bidrager til at få energioptimeret hele foreningen og dermed også din ejendom.

Er du nysgerrig efter at vide mere, kan du kontakte bestyrelsen i din forening. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os på tlf. 7020 8686 / info@ebas.dk

Til bestyrelsen

Ser bestyrelsen oplagte muligheder i en samlet grøn pakke til foreningen, hvor I både sparer penge på for eksempel et nyt energimærke, kan I gøre følgende afhængig af, hvor langt I er med jeres beslutning:

  1. Blive ringet op for hjælp og vejledning af en rådgiver fra EBAS.
  2. Aftale tidspunkt for gennemgang til energimærkning eller en af de andre services.
  3. Informere jeres medlemmer om muligheden for at bidrage til foreningens grønne omstilling ved at dele kampagnematerialet fra EBAS med foreningens medlemmer.
    Vær opmærksom på retningslinjerne for distribution.
  4. Indsamle tilladelse blandt andelsejere til, at I må sende et samlet tilbud fra os til jeres medlemmer.

Ønsker foreningen blot en ny energimærkning udenom rabatten, er dette også en mulighed.
Interesseret i et samlet grønt tilbud? Kontakt os på tlf. 7020 8686 og hør nærmere om jeres muligheder.

Hvordan er rabatten mulig?

EBAS og NRGi Elsalg er begge forretninger i NRGi-koncernen, der er Danmarks fjerdestørste energi- og andelsselskab med 215.000 andelshavere i det østjyske. Sammen med koncernens øvrige forretninger arbejder vi for et velfungerende samfund og en renere planet – både inden for energi og infrastruktur og det byggede miljø.

Det er den sammenhæng, der giver os en unik mulighed for at lave et godt tilbud på både energirådgivning og det konkrete el-produkt.

Energimærke og klimaneutral strøm

Send os en besked og fortæl os hvordan, vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her