Hillerød Kommune

Energiledelse

Energiledelse - Hillerød Kommune case

Fakta om casen

Kunde: Hillerød Kommune

Periode: 2019 – 2020

Type: Energiledelse

Indhold: Databaseret Energiledelse

Databaseret energiledelse skal skabe struktur

Databaseret energiledelse skal understøtte Hillerød Kommunes strategi om at energieffektivisere ejendomsporteføljen ved at anvende de registrerede data til at energirenovere bygninger.

Projektet bidrager til at gennemføre Hillerød Kommunes klimastrategi og forpligtigelser som Klimakommune+.

Kommunen er kommet langt og har indtil videre brugt 108 millioner kroner på energibesparende tiltag og opnået en CO2-besparelse på cirka 30 % ved at plukke ”de lavthængende frugter”.

Det kræver et større arbejde og en strategisk anvendelse af data at identificere de tilbageværende gode energirenoveringsprojekter.

Kompetencerne er på plads

Med databaseret energiledelse som styringsværktøj satser Hillerød Kommune nu på at tage de næste skridt i energispareindsatsen via bedre overblik, validering og effektiv anvendelse af eksisterende data.

Data rummer værdifulde erfaringer, som kan omsættes til målrettede og velfunderede strategier. Som rådgiver på projektet skal EBAS’ specialister bruge al deres viden om energistyring og energiledelse. Vi har netop solid erfaring med at implementere de nødvendige redskaber og dernæst sørge for at drifte og udvikle det.

Vores rolle er at sikre, at Hillerød kommune arbejder med valide data, identificere variabler, generere energibudgetter/baselines og derudover understøtte projektlederen i den daglige drift.

Hillerød kommune implementerer databaseret energiledelse for at effektivisere processerne og dermed besparelsen på energiområdet. Vi har valgt EBAS som vores rådgiver, fordi de forstår omfanget og målet med projektet og har den fornødne indsigt til at kunne designe den løsning, der skaber mest mulig værdi for os.

Lasse Skou Andersen, Energimedarbejder i Hillerød Kommune

Hør mere om dine fordele ved Energiledelse

Kontakt en af vores medarbejdere

Energiledelse - Hillerød Kommune case

Frank Plith

Afdelingsleder
Direkte: +45 7222 6299
Mobil: +45 2535 7425
Email: frpl@ebas.dk 

Energiledelse - Hillerød Kommune case

Jesper Hemdorff Belling

Rådgiver
Direkte: +45 7222 6232
Mobil: +45 6124 4291
Email: jehb@ebas.dk 

Send os en besked og fortæl os hvordan, vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her