_16B1863w.jpg

VÆRD AT VIDE OM

TILSTANDSRAPPORT

Når du sælger din ejendom, bør du få udarbejdet en Tilstandsrapport og en El-installationsrapport. Sammen med et tilbud på ejerskifteforsikring fritager det dig for ansvaret for fejl og mangler i op til 10 år efter overdragelsen. Disse rapporter skal foreligge inden en køber underskriver købsaftalen.

Sådan foregår besigtigelsen.

Den beskikkede bygningssagkyndig fra EBAS foretager en visuel og neutral gennemgang af din ejendom for at belyse evt. synlige skader. Der foretages således ingen destruktive indgreb.

Som sælger skal du udfylde et sælgeroplysningsskema inden Tilstandsrapporten udarbejdes. Skemaet kan med fordel udfyldes sammen med den bygningssagkyndige.

Når du bestiller dine rapporter via EBAS, er vi gerne behjælpelige med fremskaffelse af ejerskifteforsikringstilbud.

  KONTAKT OS

 

  

 

_16B1991w.jpg

FORVENTER DU, AT SALGET AF DIN BOLIG TRÆKKER UD?

Forventer du, at salget af din bolig trækker ud? Så er vores Tryghedspakke den ideelle løsning for dig.

Når du skal sælge dit hus, er det en rigtig god ide, at få udarbejdet en Tilstands- og El-installationsrapport. Det frigør dig for 10 års ansvar for skjulte skader og mangler ved ejendommen du sælger. Desuden er det en forudsætning, hvis køber ønsker at tegne en ejerskifteforsikring.

Du skal være opmærksom på, at Tilstandsrapporten er gyldig i 6 måneder og El-installationsrapporten i 12 måneder. Så forventer du, at salget af din bolig trækker ud, har vi sammensat Tryghedspakken til dig. Med Tryghedspakken har du mulighed for gratis fornyelse af Tilstands- og El-installationsrapport, såfremt de ikke længere er gyldig ved salg.

Tryghedspakken indeholder også ”Betal efter 12 måneder” fordelen. Det betyder at du først skal betale dine rapporter efter 12 måneder.  

Du får også en option på en førsynsrapport dvs. når der er klarhed over eventuelle skader på din ejendom kan du vælge at udbedre disse inden Tilstandsrapporten bliver indberettet. Det har du 30 dage til hvorefter vi besøger dig igen og færdiggør Tilstandsrapporten og indberetter den. Hvis du vælger at bruge Førsynsoptionen koster det 2.000 kr. oveni pakkeprisen.

  KONTAKT OS
_16B1747w.jpg

FØRSYNSRAPPORT

KENDER DU DIN EJENDOM?

Vil du undgå skader i din Tilstandsrapport, er en Førsynsrapport måske noget for dig!

Du kan bestille en Førsynsrapport, når du samtidig bestiller tilstandsrapport, energimærke og el-installationsrapport hos EBAS.

Vi gennemgår din bolig, gerne sammen med dig og noterer de skader der måtte være på ejendommen. Du får tilsendt en lille rapport/oplysninger om skader – som er uddrag af den tilstandsrapport der bliver indberettet.

Du har nu 10 dage til at vurdere, om du ønsker at udbedre nogle af de skader der er nævnt. Du giver herefter besked til os herom og har 1 måned til udbedring. Vi aftaler med det samme en dato for en ny besigtigelse, hvor den byggesagkyndige kommer ud for besigtigelse af, om de udbedrede skader er udført byggeteknisk korrekt. Den endelige tilstandsrapport vil herefter blive indberettet og sendt til dig.

Pris kr. 2.000,-

Kontakt os og hør nærmere om ”Førsynsrapport”

  KONTAKT

Få hjælp fra de mest erfarne rådgivere

Vores byggesagkyndige har i gennemsnit mere end 10 års erfaring og besøger over 15.000 ejendomme årligt. De har udformet mere end 80.000 tilstandsrapporter. Vores rådgivere er forsikret gennem BfBE og certificeret af Bureau Veritas.