SÅDAN FOREGÅR UDARBEJDELSE AF EL-INSTALLATIONSRAPPORTEN

Siden 1. maj 2012 har reglerne i Huseftersynsordningen også omfattet El-installationsrapporter. Det betyder, at sælger, udover en Tilstandsrapport og et ejerskifteforsikringstilbud skal udlevere en El-installationsrapport, for at blive fritaget for det 10 årige mangelsansvar for skjulte fejl og mangler på den pågældende ejendom.

Hos EBAS kan du bestille hele pakken! Vi samarbejder med EL:Con, der ejes af energiselskabet NRGi. El:Con er et landsdækkende og anerkendt el-firma med omkring 600 medarbejdere.

 

 

Hvad omfatter en en gennemgang af el-installationerne?

Elektrikeren foretager en visuel gennemgang af elinstallationerne og åbner ved stikprøvevis adskillelse nogle af elinstallationerne for at se, om de opfylder lovens krav.Gennemgangen har til hensigt at afdække evt. ulovlige forhold eller funktionsfejl på din elinstallation. Elektrikeren udarbejder en rapport, som samtidig danner grundlag for den systematiske gennemgang.

Din El-installationsrapport kan med fordel bestilles samtidig med Tilstandsrapport og evt. Energimærke. Vi sørger for at din rapport fremsendes elektronisk til dig og evt. din ejendomsmægler.

 

Få hjælp fra de mest erfarne rådgivere

Vores byggesagkyndige har i gennemsnit mere end 10 års erfaring og besøger over 15.000 ejendomme årligt. De har udformet mere end 80.000 tilstandsrapporter. Vores rådgivere er forsikret gennem BfBE og certificeret af Bureau Veritas.