Byggesagkyndig

Få rådgivning af en af vores mange kompetente
Byggesagkyndige til dit projekt

Når du skal sælge din bolig

Her udarbejder den Bygningssagkyndige en Tilstandsrapport og en Visuel Tilstandsrapport (VTR), der beskriver husets skader. Med den kan du som sælger fraskrive dig det 10-årige ansvar for fejl og mangler via en ejerskifteforsikring. Sælger skal ved lov også få vurderet boligens energimæssige tilstand via en   Energimærkning.

Når du er på udkig efter ny bolig

Der er mange informationer at forholde sig til, når man kigger på ny bolig. Derfor tilbyder EBAS’ Byggesagkyndige uvildig Køberrådgivning om boligens byggetekniske tilstand, det forventede energiforbrug, og hvad det vil koste at renovere eller bygge om.

Når du skal vedligeholde din bolig

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, og hvor meget arbejdet løber op i, kan det være en hjælp med en vedligeholdelsesplan. VI laver en byggeteknisk gennemgang af hele ejendommen fra kælder til kvist, hvor vi kortlægger boligens tilstand og udarbejder en plan med konkrete forslag til, hvordan du bedst vedligeholder ejendommen.

Mød en af vores rådgivere: Bo er både bolig- og badmintonnørd

Alle EBAS’ rådgivere udarbejder Tilstandsrapporter og Energimærker, fordi de er glade for at oversætte deres faglige ekspertise til brugbar viden, som alle kan forstå.

En af dem er 46-årige Bo Halm Andersen fra Holstebro. Han har i mere en 28 år rådgivet danskerne om bolighandel, energiforbrug og vedligeholdelse af deres hjem. For som han siger, er det hans fineste opgave at hjælpe danskerne til at træffe den bedste beslutning om deres bolig.

Bo er lidt af en byggenørd, og kan både skrive Tømrer, Bygningskonstruktør, Energikonsulent og beskikket Byggesagkyndig på sit CV. Ud over at være bidt af en gal boligloppe er han glad for badminton og stæser ofte rundt efter fjerbolden i den lokale badmintonhal. Du kan også møde ham på en løbetur på de lokale landeveje/stier, for han sætter stor pris på den friske luft og roen, han får med et par kilometer i benene.

Bo er primært på rådgivningsopgaver i Hovedstadsområdet, men kører også andre steder i landet, når der er brug for ham.

Don't be a stranger

Send os en besked og fortæl os hvordan vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her

Energi- og Bygningsrådgivning A/S  |  Lautrupvang 2, 2750 Ballerup  |  CVR 33077831  |  Copyright © 2019 EBAS