Tilstandsrapporter

Få lavet en professionel Tilstandsrapport af vores førende Bygningssagkyndige

Tilstandsrapporten skaber tryghed for både køber og sælger

Tilstandsrapporten giver en grundig beskrivelse af boligens sande tilstand. Den friholder dig som sælger for ansvar i op til 10 år efter salget, da køber kender svaghederne på forhånd.

I Tilstandsrapporten bliver eventuelle synlige fejl og mangler oplistet og vurderet ud fra, hvor alvorlige de er. Det giver køber en grundig beskrivelse af boligens tilstand og mulighed for at undersøge eventuelle alvorlige skader, før der skrives under. 

Med Tilstandsrapporten får både sælger og køber dermed et godt overblik over boligen, så det er lettere at finde hinanden i en handel. Hvis du som sælger sørger for en Tilstandsrapport, en El-tjek rapport og et tilbud om ejerskifteforsikring, kan du aldrig komme til at betale for eventuelle fejl og mangler i op til 10 år efter salget.

Sådan er forløbet
1. Vores Bygningssagkyndige beskriver eventuelle synlige skader på din ejendom

2. Du udfylder et oplysningsskema – evt. sammen med vores Bygningssagkyndige

3. Vi udarbejder en Tilstandsrapport ud fra besigtigelsen og dit oplysningsskema

 

EBAS tilbyder også Køberrådgivning, som hjælper dig med at overskue tilstanden og mulighederne i den bolig, du har kig på.

Nu er det nemmere at forstå Tilstandsrapporten

Som de eneste tilbyder vi en Visuel Tilstandsrapport 

Som supplement til den grundige beskrivelse af husets tilstand i den normale Tilstandsrapport, kan du som noget helt nyt nu få en Visuel Tilstandsrapport (VTR) fra os.

Det betyder, at skaderne ikke blot er beskrevet, men direkte afbilledet og afmærket, så du kan sidde hjemme i sofaen og se præcis, hvor skaden befinder sig og få syn for sagen.

For sælgere giver det mulighed for at give potentielle købere ekstra tryghed og et grundigt helhedsindtryk af boligen, samt nemt at forstå hvilke skader det kan betale sig at udbedre, med brug af vores Førsynsrapport.

For købere betyder det, at man nemt kan danne sig et overblik over drømmeboligens tilstand og dens forbedringsmuligheder på bare to minutter, uden at have set boligen på forhånd.

 

Hurtig, professionel, og tryg proces

Uanset om du skal købe eller sælge din bolig

1. Ring til os på 70 20 86 86 eller udfyld nedenstående kontaktformular

2. Vi kommer derefter på besøg når det passer dig

3. Hvis du har bestilt rapporter, får du dem dagen efter besøget

Valget er dit

Vi tilbyder tre forskellige pakker

*mulighed for at gennemgå og udbedre skader inden tilstandsrapport indberettes. Pris er 2.000 kr. for rapporten, hvis option udnyttes.

Don't be a stranger

Send os en besked og fortæl os hvordan vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her

Om os

Følg os på sociale medier

Energi- og Bygningsrådgivning A/S  |  Lautrupvang 2, 2750 Ballerup  |  CVR 33077831  |  Copyright © 2019 EBAS