El-tjek

Få lavet en El-installationsrapport som er gyldig i 12 måneder

El-tjekket sikrer, at elinstallationerne er udført korrekt

Fejl i elinstallationer kan have fatale konsekvenser i form af brande. Med et El-tjek er sælger sikker på, at køber får klar besked om husets installationer, før der skrives under.

Ingen har formentlig lyst til at sælge en bolig, der er behæftet med el-mangler, der i værste fald kan blive livstruende for nye ejere. Med El-tjekket kommer eventuelle fejl frem i lyset, så de kan blive udbedret. Siden 2012 er El-installationsrapporten desuden et krav, hvis man vil undgå at hæfte for fejl og mangler efter et salg. 

Se mere tekst

Så snart man har Tilstandsrapporten og El-installationsrapporten, kan man nemlig tegne en ejerskifteforsikring. For køber er det et spørgsmål om sikkerhed og økonomisk overblik at få tjekket installationerne af en professionel. EBAS samarbejder med EL:CON, der også ejes af energiselskabet NRGi. El:CON er et landsdækkende og anerkendt el-firma med omkring 700 medarbejdere.

Hvad omfatter en gennemgang af el-installationerne?

Elektrikeren foretager en visuel gennemgang af elinstallationerne og åbner ved stikprøvevis adskillelse nogle af elinstallationerne for at se, om de opfylder lovens krav. Gennemgangen har til hensigt at afdække evt. ulovlige forhold eller funktionsfejl på din elinstallation. Elektrikeren udarbejder en rapport, som samtidig danner grundlag for den systematiske gennemgang.

Dit El-tjek kan med fordel bestilles samtidig med Tilstandsrapport og Energimærkning. Vi sørger for at din rapport fremsendes elektronisk til dig og evt. din ejendomsmægler.

Hurtig, professionel, og tryg proces

Uanset om du skal købe eller sælge din bolig

1. Ring til os på 70 20 86 86 eller udfyld nedenstående kontaktformular

2. Vi kommer derefter på besøg når det passer dig

3. Hvis du har bestilt rapporter, får du dem dagen efter besøget

Valget er dit

Vi tilbyder tre forskellige pakker

*mulighed for at gennemgå og udbedre skader inden tilstandsrapport indberettes. Pris er 2.000 kr. for rapporten, hvis option udnyttes.

Don't be a stranger

Send os en besked og fortæl os hvordan vi kan hjælpe

Se vores privatlivspolitik her

Om os

Følg os på sociale medier

Energi- og Bygningsrådgivning A/S  |  Lautrupvang 2, 2750 Ballerup  |  CVR 33077831  |  Copyright © 2019 EBAS