El-tjek

Få lavet en El-installationsrapport som er gyldig i 12 måneder

El-tjekket sikrer, at elinstallationerne er udført korrekt

Fejl i elinstallationer kan have fatale konsekvenser i form af brande. Med et El-tjek er sælger sikker på, at køber får klar besked om husets installationer, før der skrives under.

Ingen har formentlig lyst til at sælge en bolig, der er behæftet med el-mangler, der i værste fald kan blive livstruende for nye ejere. Med El-tjekket kommer eventuelle fejl frem i lyset, så de kan blive udbedret. Siden 2012 er El-installationsrapporten desuden et krav, hvis man vil undgå at hæfte for fejl og mangler efter et salg. 

Se mere tekst

Så snart man har Tilstandsrapporten og El-installationsrapporten, kan man nemlig tegne en ejerskifteforsikring. For køber er det et spørgsmål om sikkerhed og økonomisk overblik at få tjekket installationerne af en professionel. EBAS samarbejder med EL:CON, der også ejes af energiselskabet NRGi. El:CON er et landsdækkende og anerkendt el-firma med omkring 700 medarbejdere.

Hvad omfatter en gennemgang af el-installationerne?

Elektrikeren foretager en visuel gennemgang af elinstallationerne og åbner ved stikprøvevis adskillelse nogle af elinstallationerne for at se, om de opfylder lovens krav. Gennemgangen har til hensigt at afdække evt. ulovlige forhold eller funktionsfejl på din elinstallation. Elektrikeren udarbejder en rapport, som samtidig danner grundlag for den systematiske gennemgang.

Dit El-tjek kan med fordel bestilles samtidig med Tilstandsrapport og Energimærkning. Vi sørger for at din rapport fremsendes elektronisk til dig og evt. din ejendomsmægler.

Hurtig, professionel, og tryg proces

Uanset om du skal købe eller sælge din bolig


Ring til os på 70 20 86 86 eller udfyld nedenstående kontaktformular

Vi kommer derefter på besøg hos dig, når det passer bedst

Hvis du har bestilt rapporter, får du dem dagen efter besøget

Ring til os på 70 20 86 86 eller udfyld nedenstående kontaktformular

Vi kommer derefter på besøg hos dig, når det passer bedst

Hvis du har bestilt rapporter, får du dem dagen efter besøget

Anbefalet af vores kunder

Det siger de om os på Trustpilot

Jeg har lige haft besøg af EBAS konsulenten Jesper Nikolajsen i forbindelse med udarbejdelsen af en Tilstandsrapport på vores hus. Det blev en yderst positiv oplevelse, med gode forklaringer på de anmærkninger han havde. Kan bestemt anbefale at være hjemme og få nogle gode råd om huset.

Christian Rønn Hansen

Vi er meget tilfredse med EBAS. Vi fik rigtig fin og god service med hurtig aftale for besigtigelse af vores hus og hurtig levering af rapporterne. Bygningssagkyndig og Elektriker var dygtige og meget kompetente. En rigtig god oplevelse - og et godt resultat. Vi kan kun varmt anbefale EBAS.

Lisbeth Wessmann Fausing

Pris på El-tjek

Vi tilbyder tre forskellige pakker

*mulighed for at gennemgå og udbedre skader inden tilstandsrapport indberettes. Pris er 2.000 kr. for rapporten, hvis option udnyttes.

Vil du bestille en af vores rapporter eller pakker?

Så udfyld nedenstående, og så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se vores privatlivspolitik her

Energi- og Bygningsrådgivning A/S  |  Lautrupvang 2, 2750 Ballerup  |  CVR 33077831  |  Copyright © 2019 EBAS