El-tjek

Få lavet en el-installationsrapport som er gyldig i 12 måneder

El-tjekket sikrer, at elinstallationerne er udført korrekt

Fejl i elinstallationer kan have fatale konsekvenser i form af brand. Med et El-tjek er sælger derfor sikker på, at køber får klar besked om husets installationer, før der skrives under.

Ingen har formentlig lyst til at sælge en bolig med el-mangler – der i værste fald kan blive livstruende for nye ejere. Med el-tjekket kommer eventuelle fejl frem i lyset, så de kan blive udbedret. Siden 2012 er el-installationsrapporten desuden blevet et krav, hvis man vil undgå at hæfte for fejl og mangler efter et salg.

Se mere tekst

Så snart man har tilstandsrapporten og el-installationsrapporten, kan man nemlig tegne en ejerskifteforsikring. For køber er det et spørgsmål om sikkerhed og økonomisk overblik at få tjekket installationerne af en professionel. EBAS samarbejder med EL:CON, der også ejes af energiselskabet NRGi. El:CON er et landsdækkende og anerkendt el-firma med omkring 700 medarbejdere.

El-tjek af din bolig
El-tjek af din bolig

Hvad omfatter en gennemgang af el-installationerne?

Elektrikeren foretager en visuel gennemgang af elinstallationerne og åbner ved stikprøvevis adskillelse nogle af elinstallationerne for at se, om de opfylder lovens krav. Gennemgangen har til hensigt at afdække eventuelt ulovlige forhold eller funktionsfejl på din elinstallation. Elektrikeren udarbejder en rapport, der samtidig danner grundlag for den systematiske gennemgang.

Dit El-tjek kan med fordel bestilles samtidig med Tilstandsrapport og Energimærkning. Vi sørger for, at din rapport fremsendes elektronisk til dig og eventuelt din ejendomsmægler.

Hurtig, professionel og tryg proces

Uanset om du skal købe eller sælge din bolig

El-tjek af din bolig

El-tjek af din bolig
Ring til os på 70 20 86 86 eller udfyld nedenstående kontaktformular

El-tjek af din bolig
El-tjek af din bolig

Vi kommer derefter på besøg hos dig, når det passer bedst

El-tjek af din bolig

El-tjek af din bolig

Hvis du har bestilt rapporter, får du dem dagen efter besøget

El-tjek af din bolig

El-tjek af din boligRing til os på 70 20 86 86 eller udfyld nedenstående kontaktformular

El-tjek af din bolig

El-tjek af din boligVi kommer derefter på besøg hos dig, når det passer bedst

El-tjek af din bolig

El-tjek af din boligHvis du har bestilt rapporter, får du dem dagen efter besøget

Anbefalet af vores kunder:

Det siger de på Trustpilot

Jeg har lige haft besøg af EBAS konsulenten Jesper Nikolajsen i forbindelse med udarbejdelsen af en Tilstandsrapport på vores hus. Det blev en yderst positiv oplevelse, med gode forklaringer på de anmærkninger han havde. Kan bestemt anbefale at være hjemme og få nogle gode råd om huset.

Christian Rønn Hansen

Vi er meget tilfredse med EBAS. Vi fik rigtig fin og god service med hurtig aftale for besigtigelse af vores hus og hurtig levering af rapporterne. Bygningssagkyndig og Elektriker var dygtige og meget kompetente. En rigtig god oplevelse - og et godt resultat. Vi kan kun varmt anbefale EBAS.

Lisbeth Wessmann Fausing

Pris på El-tjek

Vi tilbyder tre forskellige pakker

*mulighed for at gennemgå og udbedre skader inden tilstandsrapport indberettes. Pris er 2.000 kr. for rapporten, hvis option udnyttes.

Vil du bestille en af vores rapporter eller pakker?

Udfyld formularen - så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se vores privatlivspolitik her

Energi- og Bygningsrådgivning A/S  |  Lautrupvang 2, 2750 Ballerup  |  CVR 33077831  |  Copyright © 2020 EBAS