_16B1813w.jpg

NYT JOB I EBAS

BYGNINGSSAGKYNDIG

Vil du have respekt for din erfaring og faglighed? Drømmer du om større indflydelse på din løn og arbejdsdag? Har du allerede erfaring som beskikket bygningssagkyndig/energikonsulent? Så er det dig, vi vil have med på holdet. 

EBAS er Danmarks største leverandør af al den byggesagkyndige rådgivning, der følger med en ejendomshandel. Det er os, der leverer det trygge fundament, både køber og sælger har brug for, når familien Danmark skal have nyt tag over hovedet. Vi dækker hele landet, og vores dygtige og kompetente byggesagkyndige bliver mere og mere efterspurgte. Det er her, du kommer ind i billedet…

Herre i eget hus – ekspert i andres

Som byggesagkyndig i EBAS får du et job med stor frihed og stor indflydelse på din egen arbejdsdag. Du får en attraktiv basisløn, og inden din tiltrædelse aftaler vi i fællesskab et ugentlig antal sager, du skal nå. Hvad du når derudover er bare et plus – for dig, for EBAS og for vores kunder. Du har stor indflydelse på, hvordan du løser dine sager, som du følger fra start til slut. Vi står for al administration og salg. Vi stiller specialudviklet software og digitale værktøjer til rådighed for dit arbejde. Og du får naturligvis også al den faglige støtte og feedback, du vil have. Vores målrettede investeringer i digitale løsninger giver os løbende en mere effektiv hverdag, der tillader os at nå mere og at tage flere forskellige opgavetyper ind. Du kan derfor regne med en hverdag med faglig udvikling og afvekslende udfordringer. Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

  • Tilstandsrapporter
  • Energimærker
  • Købergennemgange
  • Drift og vedligeholdsplaner
  • Taksatoropgaver

Erfaren bygningssagkyndig med sans for mennesker

Du har en byggeteknisk grunduddannelse som enten bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt, og du er gerne beskikket som bygningssagkyndig/energikonsulent. Bag dig har du allerede nogle års erfaring fra branchen, hvor du har udviklet din professionalisme og din faglige stolthed. Du har et godt tag på kunderne, der altid står tilbage med et positivt indtryk – også når rapporten om deres ejendom ikke er hyggelæsning. 

Vi ansætter løbende nye bygningssagkyndige, så hvis din baggrund og personlighed i øvrigt passer, venter vi også gerne på, at du gennemfører optagelseskurset som beskikket bygningssagkyndig.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning og dit CV til job@ebas.dk så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til jobbets indhold og kvalifikationskrav – eller vil du vide mere om, hvorfor vi mener, vi har branchens måske bedste løn- og ansættelsesforhold – så ring meget gerne til Jens Hecky på telefon 60 23 63 47 (for job vest for Storebælt) eller Martin Tørngren Froeshøj på telefon 60 23 63 61 (for job øst for Storebælt).

Om VIRKSOMHEDEN

EBAS er en rådgivningsvirksomhed, der primært beskæftiger sig med tilstandsrapporter, el-installationsrapporter og energimærkninger i forbindelse med ejendomshandel. Vi har et bredt forankret rådgiverkorps, og vi er vokset til at blive den førende aktør i Danmark fordi vi fokuserer på faglighed og høj kvalitet i vores rapporter og rådgivning. Vi er en stærkt funderet organisation med fokus på individuel kompetence, højt uddannelsesniveau – og højt til loftet.