bolig køberrådgivning

HAR DU FUNDET DEN RIGTIGE BOLIG?

KØBERRÅDGIVNING

Har du fundet den rigtige bolig - men er i tvivl om den byggetekniske tilstand og de fremtidige vedligeholdelsesarbejder?

At købe ny bolig er en stor beslutning. En professionel køberrådgiver kan spare dig for mange bekymringer og give dig det fornødne overblik inden du træffer beslutningen. Få en gennemgang af boligen med en uvildig køberrådgiver, så du kan træffe den rigtige beslutning.

Vores rådgivere er uddannet bygningskonstruktører, arkitekter, ingeniører, bygningssagkyndige og/eller energikonsulenter. 

 

 

fallback kk12.jpeg

Med en køberrådgiver fra EBAS får du det fulde bygge- tekniske grundlag før du køber:

  • Vi gennemgår boligen sammen med dig. Vi kigger først og fremmest på, om boligen har fejl og mangler.
  • Vi gennemgår sælgers Tilstandsrapport og forklarer dig i et kundevenligt og let forståeligt sprog, hvad den betyder.
  • Vi gennemgår Energimærket og vurderer de fremsatte besparelsesforslag i forhold til din fremtidige brug af ejendommen.
  • Vi vurderer omfanget af de skader og fejl boligen har og kan komme med et skøn* over omkostningerne til udbedring.

Vores køberrådgivning og gennemgang af boligen har ikke til formål at kritisere en Tilstandsrapport, Energimærke eller andre dokumenter i forbindelse med et evt. køb, men udelukkende sikre dig konkret byggeteknisk viden og muligheder for den aktuelle bolig.

 

_16B1863w.jpg

Køb af bolig – men usikker på dens stand!

Ring til EBAS og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder landsdækkende service og har lokale rådgivere i hele landet, der står klar til at hjælpe dig. 

Pris: Op til 300 m2 – kr. 3.495 

Priserne er inkl. moms og kørsel.
Boligarealet fremgår af din BBR.

Under gennemgangen kan vi også drøfte boligens byggetekniske muligheder for tilpasning til dine fremtidige drømme og behov, herunder om boligens fremtidige vedligeholdelse.

Skriv til os nedenfor og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Det-fÜr-du.png
Oplys adresse på boligen du ønsker rådgivning til
Skriv postnummer og by på boligen du ønsker rådgivning

Få hjælp fra de mest erfarne rådgivere

Vores byggesagkyndige har i gennemsnit mere end 10 års erfaring og besøger over 15.000 ejendomme årligt. De har udformet mere end 80.000 tilstandsrapporter. Vores rådgivere er forsikret gennem BfBE og certificeret af Bureau Veritas.