FØRSYNSRAPPORT FANGEDE SMÅ K3’ER

Skærmbillede 2017-03-28 kl. 12.01.33.png

Inge Christensen slap for hele tre K3’er ved at få gennemgået huset inden hun fik lavet en tilstandsrapport. De tre fejl kunne udbedres for 3.000 kroner.

Inge Christensen og hendes mand har taget en stor beslutning. Efter et langt arbejdsliv på Sjælland, har de købt hus og flytter til Ribe, hvor de oprindeligt kommer fra.

Huset i Gentofte skal derfor sælges, men inden de satte det til salg, fik de en førsynsrapport fra EBAS. En førsynsrapport betyder, at huset gennemgås af en byggesagkyndig for de fejl og mangler, der normalt vil optræde i en tilstandsrapport. Vælger man at udbedre dem, kan man altså få en tilstandsrapport med færre fejl og mangler.

”Vi valgte at få en førsynsrapport, fordi vi selv lige har købt hus, hvor der var mange K3’er i tilstandsrapporten. Det stejler man jo lidt over som køber, derfor besluttede vi, at vi ville have mulighed for at udbedre nogle af de ting, der er på en tilstandsrapport. Specielt K3’er, der afskrækker folk rigtig meget,” siger Inge Christensen.

 

_16B1967w.jpg

En K3 i en tilstandsrapport betyder ’kritisk skade’ og får ofte købere til at rynke brynene. Men en K3 behøver ikke at være hverken svær eller dyr at udbedre. Det opdagede Inge Christensen også.

”Vi havde fire K3’er, og det overraskede os. Men det viste sig, at de tre af dem var småting, som vi kunne få udbedret for 3.000 kr. alt i alt. Den sidste, nogle indtørrede fuger på badeværelset, valgte vi ikke at få udbedret efter råd fra vores mægler. Badeværelset er over 20 år gammelt, og en køber vil formentlig skifte det ud, så der var ingen grund til at bruge 10.000 kr. på at få det lavet,” siger Inge Christensen.

Hun er glad for, at hun nu kan sælge huset videre med en tilstandsrapport, der kun har den ene K3’er.

 ”Det var en rigtig god oplevelse at få lavet en førsynsrapport, og jeg vil klart anbefale andre at få sådan en fra EBAS. Vi kan nu med ro i sindet give huset videre og ved, at vi har fået udbedret det, der kunne have forskrækket folk,” siger Inge Christensen.

KENDER DU DIN EJENDOM?

Vil du undgå skader i din Tilstandsrapport, er en Førsynsrapport måske noget for dig!

Du kan bestille en Førsynsrapport, når du samtidig bestiller tilstandsrapport, energimærke og el-installationsrapport hos EBAS.

Vi gennemgår din bolig, gerne sammen med dig og noterer de skader der måtte være på ejendommen. Du får tilsendt en lille rapport/oplysninger om skader – som er uddrag af den tilstandsrapport der bliver indberettet.

Du har nu 10 dage til at vurdere, om du ønsker at udbedre nogle af de skader der er nævnt. Du giver herefter besked til os herom og har 1 måned til udbedring. Vi aftaler med det samme en dato for en ny besigtigelse, hvor den byggesagkyndige kommer ud for besigtigelse af, om de udbedrede skader er udført byggeteknisk korrekt. Den endelige tilstandsrapport vil herefter blive indberettet og sendt til dig.

Pris kr. 2.000,-

Kontakt os og hør nærmere om ”Førsynsrapport”

  KONTAKT OS